Feedback

”Många har kommit till mig efter föreläsningen och tackat! Så inspirerande och inte minst förlösande att få skratta, särskilt vi i vården behöver det!”

Inger Borgudd, vårdenhetschef Capio S:t Görans Sjukhus

 
”Jag har bara fått idel lovord – och vi har pratat mycket om dina exempel under gårdagens lunch.
Jag tycker att hela föreläsningen var perfekt anpassad för omvårdnadspersonalen.”

Anna  Toftegaard Jensen, enhetschef Socialförvaltningen Simrishamns kommun

”Med glimten i ögat bjöd Gabriella oss på en energifylld och generös lektion i hur vi kan ta fram vårt bästa kommunikativa jag – med kropp och budskap i förening. Tydliga och handfasta verktyg som fungerar och är lätta att ta till sig, presenterade med hjärta och engagemang. Det är en stor konst att kunna förenkla ett så laddat ämne! Tror att vi alla tog med oss mycket energi och kunskap hem – med ett leende på läpparna!”

Malena Stenson, Marknadsföreningen i Uppsala

”Gabriellas föreläsning om ickeverbal kommunikation var helt perfekt för oss för att förstå hur vi kan hantera människor , kunder, och varandra bättre på företaget. Gabriellas underhållande, pedagogiska och lätta sätt att föreläsa gjorde att vi inte ville sluta lyssna när hon var färdig. Det var både kul och vi lärde oss väldigt mycket. Jag kan inte annat än rekommendera att ta in Gabriella om ni vill ha en inspirerande och lärorik föreläsning om ickeverbal kommunikation”

Andreas Eliasson, Ceo- Co-founder Beatly

 

”Jag kontaktade Gabriella för att hantera min scenskräck. Under våra möten gav Gabriella mig verktyg och samtal som sakta men säkert fick mig att växa och våga. Vi varvade övningar och samtal. Vi bröt ner faror och byggde upp tekniker. Lektionerna med Gabriella kändes mycket trygga, trots att jag gjorde läskiga saker. Jag kände mig alltid uppmuntrad och stärkt när jag kom därifrån.”

Lina Goldén, The Grid

 

”Uppskattade din energi och närvaro i rummet och din förmåga att varva teori med korta övningar på ett inbjudande, engagerande och roligt sätt. Fick mycket kunskap och aha-upplevelser med oss på kort tid! ” 

Anna Karevi Verdoes, enhetschef Regionalt cancercentrum väst, Sahlgrenska universitetssjukhuset

 

Väldigt givande, rekommenderas varmt. Både praktiskt användbart, men också ett tillfälle att reflektera och ta tid att tänka på hur jag interagerar med andra. Har hjälpt mig oerhört att se möten och jobbiga möten på rätt sätt.
Handfast, praktiskt och användbart. Samtidigt som det var genomtänkt. Mycket mindre flummigt än jag trodde från början!
Otroligt bra inslag av ”improvisationsteater”, ett helt nytt verktyg som har gett mig väldigt mycket. Gabriella kan konsten att få mig att känna mig trygg med att ta fram de jobbigaste situationerna, samtidigt som hon kan få dem att kännas så verklighetstrogna så att de gör lika ont som i verkligheten.
Innehållet blev helt skräddarsytt efter mina behov, ovanligt och klockrent.

Max Koszela, chef inom Bonnierkoncernen

 

”Gabriella är en lättsam och kompetent utbildare som är värdefull för oss på Vasamuseet. När vi utbildar nya guider är det viktigt att vi på kort tid ger de nya guiderna en trygghet i att uttrycka sig inför en grupp. Gabriella har en förmåga att se vilket stöd varje person behöver, hennes medverkan på guideutbildningen har varit och är mycket populär bland personalen på museet.”
Peter Rydebjörk, Guideansvarig Vasamuseet

 

Fin flexibilitet och dialog med gruppen, konstruktiv feedback och bra att allt hölls i en så positiv ton. Uppskattade att det inte var svart-vita tolkningar av saker utan möjligt att vrida och vända på, värdera från olika håll. Bra beslut också att vi fick feedback bara av ledaren och inte av alla andra gruppmedlemmar i detta skede.

Jag tycker att hon tog upp ämnet på ett mer givande sätt än vad jag varit med om vid tidigare föreläsningar om kroppsspråk. Hon fick oss att känna trygghet och delta. Vi fick personliga tips. Vi fick göra övningar där vi konkret kunde se, höra skillnad före och efter.

Deltagare i kursen ickeverbal kommunikation på SAPU handledarutbildning för psykoterapeuter

 

”One of the courses I have learnt most. Immediate feedback, clear instructions, nice atmosphere. Thank you so much! ”
Student Master Programme in Economics, Stockholms universitet

 

Engagerande, fängslande och rolig föreläsare, verkligen jordnära och bjuder på sig själv. Betyg 5+ av 5.
Ronneby kommun

 

Enligt den utvärdering som all personal fick lämna in var utbildningen MYCKET uppskattad. Gabriella var mycket lätt att samarbeta med, gjorde ett bra upplägg och var en mycket bra och engagerad föreläsare.  Den policy som togs fram har alla på Jamtli stor nytta av.
Vi är helnöjda!
Märta Norelius, ansvarig personalchef för utbildningen på Jamtli, Jämtlands länsmuseum

 

”På masterutbildningen i nationalekonomi på Stockholms universitet har Gabriella undervisat i verbal kommunikation. Gabriellas undervisning var mycket uppskattad av både studenterna och av mig som studierektor.”
Adam Jacobsson, Studierektor för masterprogrammet i nationalekonomi vid Stockholms universitet

 

”Vi samlade butiks- och entrépersonal, pedagoger och vakter till två inspirationsdagar med Gabriella som på ett proffsigt och personligt sätt gav oss verktyg att jobba vidare med. Gabriellas verktygslåda konkurrerar ut de flesta och vi tackar för ett fantastiskt engagemang.”
Monica Öberg, Chef för besöksservice Historiska museet

 

Under coachningen har jag lärt mig att våga, prata bättre och och fått redskap för att kunna hantera olika situationer, både när jag är oförberedd och när jag blir osäker/nervös.
Jag fick en självinsikt inom området presentationsteknik – vad jag har som är bra och vad jag varit dålig på eller trott jag varit dålig på. Detta kunde jag under coachningen omvända till något bra och lärde mig att det inte är så svårt egentligen.

Chef inom bankvärlden efter privat coachning

 

”I found this course not only of use in presentations but also in real life, daily communications.. everywhere”
Student Master Programme in Economics, Stockholms universitet

”Gabriella is very inspiring and dedicated in her efforts of teaching student to perform oral speeches. She has helped many students to overcome their fear of talking in front of groups of people. I strongly recommend her as a guest lecturer.”
Maria Frostling-Henningsson, Professor, Stockholm Business School

 

Comments are closed.