Om oss

Lockwall Kommunikation ägs och drivs Gabriella Lockwall, en av Sveriges ledande kroppsspråksexperter. Hon har 20 års erfarenhet av icke verbal kommunikation.

Gabriella Lockwall utbildar och coachar personer i näringslivet, utbildningssektorn och turistnäringen inom områden som bemötande, värdskap, personlig presententationsteknik. I samtliga kurser ingår röst- och talteknik, kroppsspråk och stresshantering.
Samtliga guider på Vasamuseet är sedan 2004 utbildade av Gabriella i praktisk presentationsteknik. Detta ämne är också uppskattat på universitet och högskolor, bland fackföreningar, såsom Ledarna och företagsledare. Inom ämnet besökar-/kundbemötande finns beställare inom hotell- och restaurangbranschen, museer och bankvärlden bland andra.

Gabriella Lockwall är även en uppskattad föreläsare och talare och är ansluten till Talarforum

En lättsam, tillåtande och humoristisk anda, tydliga och effektiva verktyg och en konstruktiv personlig feedback kännetecknar arbetsmetodiken för Lockwall Kommunikation.

Undervisningen sker på svenska eller engelska.

Lockwall Kommunikation samarbetar även med ett antal specialiserade konsulter inom retorik och beteendevetenskap.

Lockwall Kommunikation bedriver en etisk verksamhet och vi stöttar sedan flera år tillbaka Läkare utan gränser och Amnesty International.

Gabriella Lockwall inledde 1997 ett arbete på Restauranghögskolan i Grythyttan där hon utvecklade en egen metod som sätter individen i fokus och som utvecklar varje individs kommunikativa förmåga. Det har hon fortsatt att utveckla genom åren.
Under hösten 2010 arbetade Gabriella som projektledare för kursen teamutveckling och kommunikativt publikbemötande på Statens Museer för Världskultur (Östasiatiska Museet, Etnografiska Museet och Medelhavsmuseet). Sedan 2008 är Institutionen för reklam och PR, Stockholms Universitet en annan återkommande kund. På Calle Flygare teaterskola har Gabriella återkommit som lärare sedan 1997.

Gabriella Lockwall är utbildad skådespelare på The Royal Scottish Academy of Music and Drama och driver musikteatergruppen Systrarna Lockwall (gå till sidan här).

Comments are closed.